Uri Di Bawah

Assalamualaikum.. Siapa ada pengalaman uri kt bawah? Saya dah 32 week.. Ibu mertua suruh pergi urut bidan.. Setahu saya doc x bagi urut kan.. Siapa ada jalan penyelesaian 😭

20 Các câu trả lời

Time solat ke atau duduk saje saje cuba sujud lama lama dan pujuk baby. InshaAllah dgn kuasa Allah ada jalannya. Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🤲🏻

Time solat sujud tu biar kn lama sikit . I mean sujud lama sikit . In sha allah ok . Sya pun uri kat bawah mula ii scan bila dh nk dkt ii ni uri dh naik atas

wslm xpasti tp jgn berurut bby songsang mgkn blh urt kalau xczr tp kalau uri xslp dok dah panta u duk sepital..insha allah smga dpermudahkn

Tak urut pon, cuma sujud lama sikit. Lepas tu sy rajin naikkan kaki keatas, buat dekat dinding . Alhamdulillah uri naik atas balik

Wasalam..sy 32w uri kt bawah jugak..bnykkn brsujud n buat senaman angkat punggung...alhamdulillah..uri dh naik ...skrg dh 35w

4y trước

Yeka Alhamdulillah.. Saya try. Trima kasih 😘

Setahu sy laa.. nk smpai due, doc akn pushing bby pakai alat dia la... Xbleh ngurut bagai nnti risiko my baby

Waalaikumsalam jgn urut..sis selalu tunduk mcm ibarat sujud sembahyang tu..inshaallah uri akn naik atas😊

Sama mcm saya. Tp sya baru 31weeks . Skrg ada kt hospital . Dh 15hari daa .kena admit 31/5 sbb bleeding

Penyelesaian nye.. cakap ke mak mertua dr x kasi urut.. jantan usik perut tu

Sujud lama2