HOSPITAL KEMAMAN

Assalamualaikum semua.. Sy nk tanya..ibu-ibu mana yg pernah bersalin di Hospital Kemaman.. Kelengkapan apa yang pihak hospital minta ibu-ibu bawak semasa pergi ke labour room? #BABYFIRST #37WEEKS

1 Trả lời

Sy dlu bekerja kt hosp kemaman. Dlm labour room memadai pampers baby, spasang baju, topi(optional), kain bedung yg tebal utk balut baby. Kalau baby in case kena warded, prepare satu bekas yg ada pampers yg byk n tisu basah