bersalin awal

Sy memang ada young hypertension n pregnant ni ada diebetis pulak.. Doktor cakap puan kena bersalin awal 2mnggu ye.. Nervess nya sbb ni 1st baby .. Doakan sy n bby selamat ye.. #27weeks #1stbaby

15 Các câu trả lời

Haah biasa kes ibu mgandung yg gdm and hpt kena bersalin awal sebab gdm boleh mybabkan baby cepat besar , hpt bila tinggi bila ibu start sakit kepala bahaya utk bby boleh menyebabkan bby sawan

5y trước

Bersalin awal tu maksudnye kena induce ke ? Sya pun ada gdm, anak first. Nak jugak tahu.

Mmg dh de hypertension sblm hamil ye sis? Yg diabetes bru dtect. Ujian tu sis tp stiap ksusahan pasti ad kmudahan.. Smoga sis dpt brsalin dgn mudah dan selamat smuanya

Samalah, sy pun 1st baby terasa nervous sangat. Pulak tu kena bersalin awal #35weeks

Kita sama,huhuhu.tp sy ni anak ketiga.minta2 semuanya ok lah kan. #20minggu

berminat nak tahu pasal young hypertension tu. Macam mana you detect ye?

Semoga urusan sis dipermudahkan Allah Taala. Aaamiinnn3. 😊

Bestnya bley brsalin awl,sy kena tggu due,tkt pulak overdue

Semoga Allah permudahkan segalanya sis. All the best ❤️

Insya Allah aamiinn semoga dipermudahkan segala urusan

Semoga dipermudahkan smue nye sis.. 💪☺️