Normal ke?

Assalamualaikum semua.. Saya pregnant 1st trimester, tapi tak ada pun morning sickness.. Just pinggang sakit and tekak rasa tak sedap.. Ada ke yang macam saya? #firstbaby

1 Trả lời

ibu hamil ta semestinya perlu adanya morning sickness ada ja sampai bersalin, dia normal ja tade alah, ada yang alah dari awal sampai bersalin ada yang masuk 2nd or 3rd baru nak alah benda tu rezeki memasing, ada pulak anak 1st tade alah, masuk anak 2 3org mcm mcm alah hadap, semua tu rezeki sis