Telur rebus

Assalamualaikum semua. Saya ingin bertanya, Boleh kah saya makan telur rebus?(masak sepenuhnya), kandungan usia 4w .

8 Các câu trả lời

Boleh, telur rebus tiada masalah. Telur masin je klu nk mkn sikit je sbb kandungan garam yg tinggi.

3y trước

@Mai, mak mertua masak tu semasa awak hamil ke? Harap awak elak makanan mcm tu semasa hamil ye. tak elok untuk diri dan kandungan. Boleh ckp elok2 pd mak mertua tu pasal risiko makana? macamtu

boleh sangt² haaaa...bnyk khasiat n kaya dgan protein🥰😘

3y trước

Ok sis Terima kasih🥰

boleh sangat (masak sepenuhnya)

Boleh. Bagus, protein.

3y trước

Baik Terima kasih☺️

boleh

Boleh

boleh