demam dan sakit kepala tak berkurang

Assalamualaikum semua,Saya baru preg 19 weeks saya demam dan sakit kepala dah nak dekat seminggu tapi tak kurang jugak ,ada pergi cek dekat hospital and than doc tak cakap apa2 pon just dia bagi ubat demam dan selesema tapi masih rasa sakit,makin hari makin sakit now timbul pulak batuk yang kuat .tak kuat dah sampai menitis air mata bila tak dapat nak tahan sakit kepala niy

1 Trả lời

Banyakkan berehat sis dan makan ubat. Saya dulu masa awal mengandung pon selalu jugak demam.