Baby tak berak dah 5hari

Assalamualaikum semua..normalka baby xberak..hari ni dah 5hari tak berak..risau la..baby bf ja..#bantusharing #firstmom

3 Các câu trả lời

normal kot kalau bf. tp saya kalau anak tk berak. saya sapu minyak telon kt tapak kaki urut2 tapak kaki dia (boleh refer tiktok) lepastu mesti dia berak

anak saya dah 6 hari sis. harap esok berak la😭 first time lama camni. sblum ni pling lama 4-5 hari. 5 bulan+. kentut pun dah busuk sgt dah hahha

normal ,max 2w, janji kerap kentut ,kencing aktif tak kmbung perut etc okay.

9mo trước

Baik sis..tq ya😊