keliru

assalamualaikum semua nak tnya btlkah makan makanan pedas dan cuka menyebabkan keguguran ?

2 Các câu trả lời

Hi sis... I dont think spicy foods and vinegar can cause miscarriages. You would have to take huge amounts to change your body's internal systems. So I just dont feel it would be possible. But looking forward to hearing other moms opinions.

Xde nye sis. Klu semudah tu gugur. Byk sdh teenager buang kandungan. Xda baby dumping. Makan sja. Tp berpada2