Labour room

Assalamualaikum semua,nak tanya,barang apa je yg harus kita bawa dalam Labour room tuk baby dan ibu?sebab sya nak packing siap2 kat plastic ziplock biar senang😊terima kasih pada yang menjawab soalan sya🤗 #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Baby -baju baby 4 set (3 set letak kain bedung) (mitten,booties, cap, spsg baju, pampers) -pampers extra 6 keping -towel kecik -toiletries baby Mama -tudung -telekung -baju -skirt -kain batik -sweater -bra 3 helai -spender pakai buang -toiletries -minyak panas -pad -stokin -biskut/milo

Wasaalam. Bersalin di mana? Utk bayi - baju, topi, kain bedung, sarung tgn n booties Utk mummy - kurma, air 3in1, selipar utk pegi ke toilet