Ubat oh ubat

ASSALAMUALAIKUM SEMUA,NAK TANYA LA SIKIT,KALAU YANG JENIS PAYAH NK TELAN UBAT TAMBAH DARAH OR SEBAGAI NYA KALAU DIGANTIKAN DENGAN MAKANAN YANG LAIN BOLEH KER???LEPASTU MAKAN JUS DELIMA??#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

payah ke tak boleh sebab nak muntah? dulu i try macam2 ubat tambah darah, tak jalan. plus i memang tak pandai telan pil. tapi i try maltofer tablet perisa coklat, kemam2 je, alhamdulillah ok. then before that i mmg selalu consult dengan doc/ nurses yang i tak boleh makan itu ini. diorang mmg tak paksa, diorang akan suggest pulak yg lain. macam vit2 lain mmg i tak boleh, bau pun dah out hahahaha. so consult dengan doc macam mana. nanti doc boleh suggest apa2 yang bagus.

3y trước

ada jee, maltofer tablet coklat kata kat dia🤓. i beli kat multicare murah sikit