Cari Nama Bby Girl

Assalamualaikum semua.. Nak minta pendapat / cadangan utk nama bby girl yg coming soon ni.. Ank 1st Anis Nazirah & Ank 2nd Anis Nabila Bby girl coming soon ni.. Nk letak nama apa bersamaan dgn Anis?? Terima Kasih semua ??

9 Các câu trả lời

Anis Nayla (yang istimewa) Anis Najla (yang bermata elok, yang baik keturunannya

Name ank sy anis shakirah...dlu nk letak anis syazwani xjd 🤭

Anak sy pun Anis jugak. Anis Kamilla, lahir 16 Sept hari tu.

Anis Nawwirah Anis Najwa Anis Natrah Anis Naurah Anis Najiha

Anis Natasyah sis 😍

Anis nafeesa

Anis farhana

Ayra husna.

Anis Nasuha