Boleh atau Tidak?

Hi Assalamualaikum semua🥰 Harini dalam #bincangTAP min nak ketengahkan soalan yang paling ramai mommies tanya dalam komuniti kami ni seperti di bawah👇 Jadi, apa pendapat mommies semua ya? 🤔 Jom bantu ibu-ibu lain dengan berkongsi pendapat dan pengalaman mengenai puasa bagi ibu mengandung di bahagian komen bawah ni ya🤰😉 Jangan lupa akhiri komen anda dengan #bincangTAP bagi memudahkan ibu lain mencari jawapan kepada persoalan ini ya😘

Boleh atau Tidak?
69 Các câu trả lời

separuh hari mungkin boleh , kalau 1 hari betul nanti letih pulak dan rasa lemah

X semua org di galakkn berpuasa..klu berisiko rasanya x perlu kot

Boleh asal x mudaratkan ibu & anak dlm kandungan🙋🏻‍♀️

Tidak kesian bby kt dlm mungkin kita blh tahan tpi bby kesian

Boleh kalau tak mendatangkan kemudaratan pada diri & baby

Boleh jika tidak memudaratkan ibu & baby

bleh. tgk pd kemampuan ksihatn ibu..

boleh..tgok atas kesihatan ibu

boleh tpi kalau tak tahan jngn

Boleh untuk berkemampuan