POST OP LAPOROSCOPIC

Assalamualaikum semua Hai.....i'm back... Jom share dgn sy ada x parents yg pernah buat Op Laparoscopic? Sakit x? Bg sy ya Allah sgt² la sakitnya,lepas² sedar dr Op dh start meraung sakit. Sy juga ada pengalaman bersalin czer,bg sy Op ney lg menyakitkan dr czee huuu #jomshare

1 Trả lời

sya time anak no 5 sbb ectopic pregnancy sama laa kan sbb dlm surat doc tu ayat laporoscopic tu 😂 , lepas bedah tu doc tnya sya ada skit x dkt perut bru laa sya rasa skit .. padahal sblm dia tnya tu x da rasa apa kecuali ngantok teramat .. then lepas tukar ke ward dri dewan bdah , sya just kuat tdur je ngantok teramat .. esok tu blh discas dah ..

2y trước

sama laa x lama pon .. tu pon emergency sbb tiub dan janin dah pecah .. dah laa sya sorg2 dkt hospital .. suami dirmh tunggu anak .. blm ada transport lagi time tu ..