Kencing manis waktu pregnant

Assalamualaikum semua warga Ap... Nk tnya lah.. sy punya HBA1C 8.4 Utk timester 2... Sy ada kencing manis waktu mengandung... Bru nie pergi cek up klinik swasta, doc x sarankan bersalin swasta disebabkan takut Doc kerajaan x accept ke swasta.. sedih nya... HBA1C sy tu ok x??? Risau nyaaa lahh haii....

1 Trả lời

Kalau nk bersalin swasta, pilih hospital besar yg ramai pakar mcm kpj, columbia etc. Dorang accept even ada complications, cuma standby duit sebab the more complications the higher the price

3mo trước

HBA1C tue ptng kan... 11.07 nie kne jumpa pakar dkt hospital .. hrp x kne warded.. kandungan bru 19week