lendir darah..

Assalamualaikum semua.. Sya nk tnya, kalo ada lendir darah normal ke x yek.. Sya dh risau ni... Harap kandungan sya sihat n xde apa2..#6w4d..

7 Các câu trả lời

Bila pregnant, setiap kali ada pendarahan tak kisah brown spot or fresh blood kena pergi emergency hospital. Biar doc check tengok ada problem apa, selalunya akan dpat ubat kuatkan rahim.. jgn dengar bila org cakap spotting or bleeding in early pregnancy tu Normal ya. Hanya doctor je bleh sahkan normal or tak.. bersusah dahulu takpe, jgn menyesal sbab tiada tindakkan awal..

Baik gi emergency hospital sis..sya ada pengalaman,smpai gugur😢skrg dah lekat balik,16 minggu 6 hari alhamdulillah.

4y trước

Boleh sis crita pengalaman sis x? Td g klinik pun dktor ckp, kndungan msh kecik xnpak sgt.. Dia suh tggu dlm 2mggu mcm tu.. Tgk prkembngan janin dlm kandungan..

Kalau berkaitan dengan darah segera jumpa doktor lagi lagi di awal kehamilan . Sebab saya dah ada pengalaman .

4y trước

sy g kk, kk refer hospital, cek2 tkut ectopic lpas tu sty hospital 3 hari 2 hari balik gugur sktul kt rumah sktul dkt hospital,5w6d

Boleh jadi normal dan tak normal. Kena refer dgn doctor.

Have something wrong tu sis

Minum air kelapa

4y trước

Sis prnah mgalami ke? Td g klinik pun, dktor suh brdoa byk2 n pikir positif..

Panas