tanda merah

Assalamualaikum semua.. Sy nk tnye.. Ad sesape tahu ni tanda merah apa? Tiba2 ad dkat dahi anak.. Mulanya igt kne gigit serangga.. Tp mcm bukan.. Sbb da semggu lebih mcm tu je tanda tu.. ?

tanda merah
3 Các câu trả lời

Mcm baby kwn anak sy. Masa lahir tak da.tiba2 je ada. Doktor kata birthmark. Strawberry birthmark nama nya. Tp if nk sure better jumpa doktor.

hi sis, mcm mana birth mark tu skrng ya.. anak Saya pun tiba² ada..

2y trước

iye.. tanda tu mmg tiba² ada.. but dont worry too much.. nnt akn hilang.. ank sy kt dahi.. sampai ad yg ingatkan nyamuk, siap tepuk dahi ank sy 😅 tp kalau awk risau, boleh refer doktor masa check up bby tu

Jumpe dr sis