UPT SAMAR-SAMAR

Assalamualaikum semua. Sesiapa ada pengalaman line UPT samar tak? Period saya lagi 3 hari. Tapi tak sabar sangat nak try . Harap ada la rezeki first baby.

UPT SAMAR-SAMAR
112 Các câu trả lời

Tahniah.. sy dh lewat dua hari tapi tak berani nak test sbb takut kecewa... yg lepas saya test betul² double line terang, lepas kandungan 2bulan sy bleeding.. peegi ke hospital tapi dr cakap saya sbnrnya tak prgnant pun selepas dia test urine.. saya terkejut juga dgn jwpn dr tu sbb simtom2 hamil tu mmg sy alami.. Pelik, dua kali check upt mmg double line..

Sy try seminggu sebelum period.. Naik double line tapi terang.. Nak lagi confirm awk perhatikan perubahan dekat badan awk.. Cth breast rasa macam bengkak² sakit sikit, mudah mengantuk, letih.. Nak lagi confirm pergi klinik cek.. Semoga ada rezeki ☺️☺️

sy dlu cek upt 5 hari sebelum tarikh period. line dia samar2 sgt. samar lgi dri ni. then masa tarikh ptut period tu pagi2 cek. line da terang sgt. and now da 5 months pregnant 🤗

Alhamdulillah terima kasih semua. Ni posting lama. Skrang saya dah 39 week. Doakan saya agar selamat bersalin 🌹❤️

Wa'alaikumussalam. Sis Boleh try cek 2-3 hari lagi. sy pun macam ni. Masa lewat sehari. Lepas 3 hari cek. Dah terang pula line pertama tu.😅 bakal anak yg ke 5 😬.

Saya 5 hari sebelum period pun dah dapat positif. Klau kita memang jenis study bab period, waktu subur apa semua tu kita akan faham,no need to wait lewat period baru boleh test.

Ahamdulillah tahniah sis. Confirm positive ni. Mcm sy aitu.. UTP samar2, ptg tu terus pg clinic nak double confirm, doctor cakap confirm dah tak payah test utp lg, dia terus scan.

3y trước

Klinik swasta je pi check..saya selepas positif upt,saya tunggu 1minggu kemudian tu baru pi scan..nampak dah kantung🥰

Salam maaf nak tanya, period da lewat 10 hari then tadi try check keluar macamni. Nampak macam 2 line tp 1line sgt xclear. Ada sesiapa bole bagi pandangan/nasihat? ☺️

Xde msalah pon cek awal..xperlu tggu missed period bru cek..sy pon 2hari sblum period sy cek..smaa la mcm sis..samar2 mcm tu..alhamdulilah kandungan 3minggu dh..

Sama macam saya, 3 hari sebelum period check upt sbb tak sedap badan, then first try kabur, kali kedua ketiga test, Alhamdulillah terang dah.

4y trước

Sy mcm ni la sis. Hrp2 esok2 nak try lgi..