Kelahiran pramatang sebelum ni,adakah kandungan berisiko apabila hamil lagi?

Assalamualaikum semua.. Selamat hari raya.. Nk cerita sikit.. Kandungan sy br 5 mggu 2 hri.. Mlm smlm ada bleeding sikit,so pg td p hospital check.. Scan nmpk kantung,pintu rahim tertutup.. Lg 2 mggu scan & jumpa pakar puan. Agak takut sbb sblm ni ada sejarah kelahiran pramatang 26mggu (pp) smoga kandungan sy dan ibu2 semua selamat & dipermudahkan ❤

1 Trả lời

blh jd kandungan berisiko mcm saye 1st baby premature iugr 34w3d 2nd baby Alhamdulillah oj tapi 3rd & 4th baby gugur (21/2/22 @ 6w1d ) &( 27/3/22@ 4w6d ) now pregnant lg 6w tau pregnant terus on ubat kuatkan rahin https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat