Scan 8weeks ada heartbeat, scan 10weeks tak nampak heartbeat.

Assalamualaikum semua. saya nak tanya, normal ke kalau kita scan sebelum ni masa 8w nampak heartbeat, tapi next scan masa 10w tak nampak heartbeat? Lepastu masa last scan, baru Dr bagitau bby saya kembar. sebelum ni scan memang tak nampak kembar. tapi Dr bagitau dua dua tak nampak heartbeat. Dr suruh tunggu dlm 2weeks utk repeat scan. ada ke ibu ibu yang pengalaman macam ni? harap sangat next scan nampak heartbeat 🥹

3 Các câu trả lời

masa sy keguguran tahun lepas sy scan 7w ada heartbeat..scan 10w xde heartbeat Dan size baby pun x membesar..

2t trước

sis bleeding ke lepastu? ke Dr induce ubat?

Takpernah lg ada pengalaman mcmni sis. Pape pun sy doakan dipermudahkan urusan sis & baby

doa yang baik2

2t trước

baik. terima kasih sis 👍🏼