Keputihan

Assalamualaikum semua Saya nak tanya normal ke ibu hamil ada keputihan? Sy tak perna ada keputihan teruk macam skg bau yg kurang selesa .. sy bimbang ngn baby sy takut kena jangkitan kuman ? Siapa perna macam sy boleh bagi pendapat tak tq

2 Các câu trả lời

Keputihan tu normal tapi kalau sampai tahap gatal ke berpeluh sgt sampai x selesa bagi je tahu nurse masa cek up tu. Mybe dorg akan tanya n suggest ubat. Harap membantu ok

Normal sis. Faktor hormon bila hamil. Tapi kalau ada bleeding yg banyak / gatal sangat / warna selain putih mcm, hijau, jumpa doktor.