Mengandung lagi

Hi assalamualaikum semua. Saya nak minta pendapat mommy semua. Saya awal awal cakap tahu ni silap saya tak merancang tapi saya nak minta advice ye. Anak sulung saya baru 7months tapi saya saje check upt sbb saya dah 2 minggu kepala kerap pening, perut rasa tak sedap. Sepatutnya minggu ni dtg period tp check upt double line. Apa perlu saya buat ye? Pergi scan dah comfirm kena marah kan sbb jarak dekat sgt 🥲 saya buntu sgt. Saya taktahu nak hadap tp kami suami isteri mmg nak anak ramai. Tapi taktahu secepat ini Allah kasi rezeki. Saya bersyukur sgt sbb pregnant lagi. Ada apa apa effect tak ye sbb saya bersalin czer anak first. Mohon bantuan mommy ❤️❤️

5 Các câu trả lời

Saya rasa kalau misi ke Dr bebel, puan marah je balik 😂 memang lah secara medical, sepatutnya kena jarak, untuk kesihatan fizikal/mental kita sebenarnya. Nak pregnant ke tanak pregnant jarak dekat, tu hak kita, kalau dorang marah lebih lebih, report je. Btw tahniah puan ❤️

1y trước

Tq mommy bg advice. Membantu sgt advice mommy mommy kt sini. Inshaallah minggu depan saya buat buku pink alhamdulillah nurse cuma tegur sikit je cuma doktor kata pregnancy kalini kena strict sikit sbb saya czer last pregnant. Harap dipermudahkan urusan saya ❤️❤️❤️

nak taknak tetap kena pergi scan. utk tengok growth baby, kesihatan ibu pun. dengar jela kalau nurse/Dr marah. diorang marah pun bersebab. risiko bersalin czer pastu pregnant jarak dekat ni boleh google je. banyak je Dr² explain

1y trước

Baik mommy. Tq ye bagi nasihat. Inshaallah yg terbaik utk saya dan baby. Harap dipermudahkan urusan saya inshaallah ❤️❤️

sis kalau kena marah over sgt,sis balas la balik..cuma sis kena jg kesihatan betul,pemakanan yg sihat..ubat mesti mkn.elakkan gdm ke darah tgi ke..moga dpermudahkan ye..

1y trước

Inshaallah terima kasih mommy. Bersyukur Allah bg rezeki cepat sangat. Terima kasih atas doanya moga Allah balas kebaikan mommy ❤️🙏🏻

tahniah...itu rezeki awak...jaga kesihatan ya😁🙏

rezeki puan😅tahniah...apa2 pn jaga kesihatan...

1y trước

Alhamdulillah terima kasih mommy. Bersyukur Allah cepat kasi rezeki. Doakan saya ye ❤️❤️