keputihan warna hijau

Assalamualaikum semua ..saya hamil dah 11minggu .saya nak tanya pasal keputihan saya sebab warna hijau dan macam bertali ..baru2 ni saya ada pergi klinik dah check result dia negatif ..dkter cakap takdak apa pun ..tapi sampai sekarang masih jugak keluar keputihan warna hijau tu ..ada tak mommy2 yg pernah lalui macam saya?? ..maaf yaa saya first mom tiada pengalaman lagi#firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Blh cuba ke klinik swasta sis.Dorg lebih pakar&teliti.Klu dh smpai ke warna hijau tu,nk ckap normal pn ssh jugak.

2y trước

saya check kat klinik swasta ni ..