PREGNANT KE ? EVAP OR FAINT ?

Assalamualaikum semua. Saya dah berkahwin untuk 6 bulan dan saya ada masalah irregular period since first period lagi. Saya ada buat pregnancy test utk yg irregular period. Dalam 15mins tak naik pun line tu. So saya tinggalkan lama, berjam2. Tengok balik ada line. Jadi saya nak tahu keputusan tu valid ke? Sebab dh lebih 15mins. Dan saya ada jugak buat test yg beli kt shopee tu, tak pasti kalau ada nampak dlm gmbr. Before ni kalau tak period, tak expect pregnant pun sebab memang irregular tapi hati tergerak nak check je. Mohon pencerahan dari semua. Terima kasih.

PREGNANT KE ? EVAP OR FAINT ?
2 Các câu trả lời

Boleh cuba lagi kalau rasa was². Tapi jarakkan sikit dengan tempoh kita test. Biasanya test waktu pagi. Pastikan minum air yg banyak. Boleh juga rujuk ke klinik untuk pengesahan 😁

mcm lama sgt je tu