Air kelapa

Assalamualaikum semua.. saya dah 15weeks. Nk tanya, boleh dah ka kalau nak minum air kelapa/ayaq nyoq?? Sbb makcik2 pakcik2 kt tempat keja semua dok larang ckp awal2 jangan minum lg . Saya pun jd was2 nk minum ? walaupun tau air tu bagus utk baby. Cuma risau ja la mungkin awal2 mmg tk bleh minum.

1 Trả lời

Kalau ikut dlm perubatan xad masalah sbb ayaq nyoq nj ad eloktrolit yg bgus. Tp org tua2 lakk dok bg. Kabony tak elok. So kita amik je tgh. Bulan ke7 boleh je minum. Macam sy minum jee time dah 6 bulann. Tak tahan sgt kecur dgn cuaca panas. Alhamdulillah bby xad pape. Ikot bdn kita jgk