Period Tidak Teratur

Assalamualaikum semua. Saya baru saja sebulan berkahwin dan sekarang berpjj dengan suami atas sebab pekerjaan. Saya ingin bertanya, bagaimana cara untuk saya mengenalpasti waktu ovulasi sekiranya period saya tidak teratur ? Untuk maklumat tambahan, kali terakhir saya period adalah pada hari pernikahan saya awal Disember tahun lalu. Adakah peluang untuk pregnant tetap ada sekiranya period saya tidak teratur ? Mohon bantuan semua. Terima kasih ☺️

5 Các câu trả lời

Tak silap saya boleh buat ujian air kencing juga. Kit ujian kesuburan. (OPK)

5y trước

Terima kasih puan. Sy akan usahakan secepat mungkin. O