Trying to conceive

Hi, ada tips tak untuk conceive kalau period tak teratur? Saya baru berkahwin & period memang tak teratur dari dulu 😢 Thanks.

3 Các câu trả lời

hi..maybe sis blh try amalkn blackmores evening primrose oil..sa pun mcm sis jgk..period mmg xteratur dr zaman sklh mnengah lg..kdg2 3-4 bln period skli..then sa amalkn blackmores evening primrose oil ni, sa prasan period sa mkin teratur..dlm sbotol da 100 caps..sa bc psal evening primrose oil ni blh bntu atur period..blm lg hbis sbotol syukur sa diberkati dgn rezeki ank..ni pngalaman sa..sa just nk sharing ngn sis..mna tau dpt bntu sis..apa2 pun sis blh dptkn nasihat dr doc / pakar dlu k..smoga diberkati dgn rezeki ank..😊

berat badan normal tak? kalau jenis lebih berat badan, amalkan gaya hidup sihat dulu. jaga makan, bersenam. kalau xdek masalah berat badan, boleh refer klinik/hospital. nanti ade lah buat checkup, cek rahim ok ke tidak. nanti ada lah rawatan susulan. ubat hormon ke ape ke. gitu lah.

Hi sis. cadangan saya sis boleh rujuk mana2 klinik kesihatan terdekat. Sebab klinik kesihatan ada klinik kesuburan. boleh bincang dengan doktor. mungkin kena ambil pil hormon untuk bagi period teratur balik.