Ganti puasa

Assalamualaikum semua. Saya baru 6 weeks. Nak tanya pengalaman ibu2, boleh ke saya ganti puasa trimester pertama ni? Sebab skrg waktu utk baby dapat khasiat dari makanan kita. Saya takde alahan atau morning sickness cuma gastrik je.

3 Các câu trả lời

haah kan sy pon 5 hari lg x ganti huhu. kalau x ganti lama2 nt baby pon makin besar. dh bulan puasa nt x puasa lg

try dulu. if rasa ok teruskan. if awak risau minta pendapat doc

12mo trước

Terima kasih sis saya cuba.

sama lah kita 6 weeks ++ sya pum nk puasa