UPT samar selepas beberapa jam dikira positif atau negatif ?

Assalamualaikum semua 😊 period sy dah lewat 23 hari , sy cuba test UPT tetapi negatif selepas beberapa jam sy nk buang UPT tu tetapi ada 2 line tetapi agak samar . Dah 5x sy test UPT tetapi semuanya ada 2 liner tetapi samar . Nk kira macam mana ye ? #Ttc10Months

UPT samar selepas beberapa jam dikira positif atau negatif ?
38 Các câu trả lời

sama laa dgn sy..upt sy samar..stiap kali check

Pakai clear blue. Boleh detect seawal 1 minggu

cek guna clearblue digital sis. bli kat watson/guardian dlm 40rm+/-

Mana boleh tgok lepas beberapa jam. Tak valid. Result 5-10 minit je

mcm mana puan? any update? positif ke kalau mcm ni?

Mungkin evap line tu sis kalau dah lebih 10min

5Mnit @10mnit jew ...kira

xkira.. sy pnh cmtu.. last2 period

invalid selepas beberapa jam..

try pkai upt lain