Mulut Pahit

Assalamualaikum semua.. Nk tnya momy2 semua time pregnent ni ada xalami mulut rasa pahit..... Mulut rasa pahit skrg ni then mesti nk makan benda manis tuk kurgkn rasa pahit tu... Tp lps hbis mkn benda manis rasa pahit still come back.. Momy2 semua mkn ape ye tuk hilangkn rasa pahit mulut and anyone have tips? Tq for sharing?

1 Trả lời

wsslm sama sis tpi pstikn jgn sngkut gdm sdh bnykkn mnum air putih lpas mkn mnis