Pahit mulut

Dah masuk 10 minggu ni rasa pahit mulut ja🥺 sampai minum air masak pun rasa pahit🥲 any tips

2 Các câu trả lời

kalau xblh minum air msk..puan try minum mineral water..mcm sy ritu air coway pun xblh nk minum..last2 husben belikan air mineral..tu je blh telan..jnji bdn ckup minum air seckupnya bg elakkan alami hydration..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

Sy pulak rasa masam je mulut sebab mungkin perut dah bergas. Sy kunyah tebu. Tapi takboleh banyak sbb tebu tajam untuk pregnancy. Kunyah buat2 hilang rasa dalam mulut je