ttc 2 tahun

assalamualaikum hi semua nk tanya ad tak yang obesiti n mengandung ad apa ii tips tak dh 2 tahun kawin blom dikurniakan zuriat lgi teringin sangat nk ad ank sdiri atau ad tak tips untuk turunkan berat badan. badan saya jenis susah nk turun.#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing_bunda

31 Các câu trả lời

hai sis.. sy obesity jgk.. jgn risau smpai waktunya Allah akn beri rezeki jgk.. mcm sy dl smpai tahap buat program kesuburan, buat iui, tp x jd2 jgk.. last2 Allah bg rezeki mengandung natural.. skrg odw anak ke 2.. sy buat mcm ni.. period sy hari pertama 14hb april.. lepas tu dh hbis period jgn bersama suami dl.. kena tunggu dlm seminggu.. dlm masa sama minum susu blend bersama kurma.. dan bykkn makan taugeh.. jgn lupa bdoa.. InsyaAllah dgn izinnya.. anak ptama dl mcm ni jg... masa anak pertama period sy memang teruk, smpai setahun x muncul2.. dan doktor ckp sy pcos jgk..

1y trước

ok baik