Lendir kekuningan

Assalamualaikum semua nk mintak pandangan. Saya baru 5 minggu nk tnya normal ka setiap hari keluar lendir yg kekuningan. Kdg2 kuantiti sikit mcm hari ni raya kan mcm byk pulak. Sbb pemakanan ke dan Kuning tu sikit2. Xbau dan xgatal. Ada masalah ke tu. Ada x yg pernah jadi mcm ni ?

1 Trả lời

keputihan , try mkn yogurt asli, I kurg kn manis & ais https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat