Sembelit teruk

Seksanyaaaa sembelit susah sgt nk membuang tapi sakit perut dan mmg ada tahi tu, meneran mcm apa pun najis tknk kluar.. 😭sblum ni pernah jgk sembelit tp ini yg paling teruk sekali... lpstu ada perasan lendir sedikit kekuningan keluar tadi . Sembelit dgn lendir tu boleh jadi tanda2 nak bersalin ke ? 37w1d #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

saya pun sembelit ni sis..susah betul nk membuang..sakit perut constration pun on off..kdang x tau beza nk membuang ke nk bersalin..tgh tunggu tanda ni..Saya doakan urusan sis dipermudahkan ya.#37w4d

2y trước

Aamiin