Keputihan

Assalamualaikum semua.. Nak tnya.. Cm mana nak hilangkan keputihan ye.. Risau effect baby nnti..

2 Các câu trả lời

P kkia...doc kkia sllu akn ambik sample kputihn n bgi ubat ..

Chuyên gia

Salam sejahtera puan. Saya amat memahami kebimbangan puan tentang masalah keputihan yang puan alami. Namun begitu, untuk makluman puan, masalah keputihan yang banyak ketika hamil adalah normal. Keputihan ini dipanggil keputihan fisiologi dan biasanya berwarna putih dan tidak berbau busuk. Sekiranya anda mengalami keputihan yang berbau atau berwarna lain seperti terdapat darah, nanah atau berwarna putih kelabu, sila rujuk kepada doktor dengan segera.

5y trước

Maknanya Dr, selagi keputihan tidak bertukar warna dan berbau, keputihan tu adalah normal untuk ibu yang mengandung ya?