cyst semasa pregnant

Assalamualaikum semua. Nak tanya siapa ada pengalaman mengadung dan ada ketumbuhan cyst juga. Sebelum ni kerap sakit bahagian ari² dan bleeding . Pergi check klinik doc sahkan ada ketumbuhan cyst dan mengandung sudah 5 minggu.

1 Trả lời

wsalam..sy pn prnah ada cyst msa awal khamilan..tp alhamdulillah lpas msuk 18w cyst tu dh kecut..doc ckp sbnarnya normal klu ada cyst di awal prgnancy..cyst tu yg tlong support janin sblum tbentuknya uri..tp ada jgk sstgh kes cyst x mengecut..apa2 pn doa bnyk2 n think positif yer sis..btw cyst tu dh brape cm sis?

5y trước

Ok terima kasih ye beri penerangan. Iya nanti sy cari info pasal pemakanan tu. Terima kasih bnyk ye. Lega juga dgr mcm tu.