Buka buku pink

Hi. Assalamualaikum semua. Nak tanya la mommies² buka buku pink waktu bila ye? Skrg saya baru hamil 6minggu anak ke2. Ingatnya nak buka buku pink masa 12minggu nanti sekali dgn check up anak. Minta pandangan mommies² semua.

1 Trả lời

Saya buka buku pink masa 10weeks atas saranan dari nurse. Before nak buka buku pink kena buat appointment dulu by call or walk in tapi depends dekat kk dekat tempat awak lah sama ada boleh terus buka buku pink or kena buat appointment dulu. Lain kk lain procedures nya, better tanya dulu dekat kk tempat awak.