assalamualaikum semua..

assalamualaikum semua... nak tanya ada siapa pernah alami bayi duduk dalam keadaan melintang dan doktor cakap kena ceaser. sekarang saya 36 minggu. doctor dah booking utk ceaser masa umur kandungan 38 minggu. ada tak cara nak bagi bayi duduk normal.. kepala kebawah..

2 Các câu trả lời

Salam sis, hanya pakar doctor yang boleh pusingkan kedudukan baby. Tapi tak disarankan ye. Jangan buat apa2 sendiri nanti bahaya pula. Ikut je la advise doctor ye itu yang terbaik. Semoga dipermudahkan sis ❤️

cuba sis merangkak setiap kali selepas subuh... merangkak bukan dgn lutot ye...dgn kaki...mcm kucing merangkak...ini bidan yg sarankan...