Susu ibu mengandung

Assalamualaikum semua mommiess nk tnye kalau minum susu anmum tp keluar najis cair tp bukan selalu nk membuang air besar mcm cirit birit tu elok ke tak ye... Sbb sya rse ssah nk membuang kalau x minum susu tu .. boleh teruskan ke atau kene tukar susu lain .. ada x mommy yg mcm sya ni #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

7 Các câu trả lời

try susu wildan...

3y trước

ade jual trial pek.. cuba dulu trial pek.. rm 4..kalau x sesuai... tak rugi pun... kadang kan kat pharmacy pun der trial pek... cuma entah skang derang x bagi...dulu sy dpt gak... kalau tanye..tak kira la susu baby ke.. susu mumy preggy ke... tgk pada pharmacy laa..