Doakan anak saya cepat sembuh

Assalamualaikum semua. Mintak doakan anak saya yang ditidurkan di NICU sekarang cepat sembuh dan sihat. Umur dia Baru 9bulan. Jangkitan kuman kat peparu makin merebak, penafasan makin laju. Jadi terpaksa ditidurkan sebab baby paksa diri dia untuk bernafas.

49 Các câu trả lời

Allahu.. semoga kesembuhan diberikan untuk anak sis.. sebaya anak saya 🥺 apa2 update ye sis.. banyakkan bersabar❤️

smga diberi kesembuhan kepada baby & baby smakin siht walafiat serta dipermudhkan urusan puan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

semoga baby kuat dan cepat sembuh. semiga puan dan husband kuat. pernah ada pengalaman anak warded NICU seminggu

Semoga Allah memberi kesembuhan pd ank sis dgn kesembuhan y tdk mndatngkn penyakit y lain... Amin ya mujiib 🤲

Semoga cepat sembuh dik dan dipermudahkan semuanya.In shaa Allah baby awak kuat & akan cepat sembuh

Semoga bayi awak cepat sembuh, semoga awak dan family kekal tabah, Aamin Aamin Ya Rabbal Alamin...

amin smoga tuhan memberi kesihatan yg baik kepada ank puan.... smoga dipermudahkn urusan puan

smoga dberikan kesembuhan ..dpermudahkan urusan..sertabd berikan rezeki seluas lautan....

ya allahh kesiannyaa... sy doakan semua urusan dipermudahkan dan anak puan cepat sembuh

semoga dipermudahkan urusan dan baby cepat sihat..take care sis..sis kena kuat ya💕