Anak demam

Assalamualaikum semua, mcm mana ye nk rawat baby demam.. pantang pn tk habis lg..baru 38 hari.. demam, batuk kahak, selsema..risau tido mlm susah nk bernafas. Dh cuba spray hidung.. tp sbb baru selsema dan kahak dia tk keluar.. ada cara lain utk keluarkan kahak tk? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Teruskan penyusuan susu ibu Urut anak 1 badan dgn minyak sesuai. Elakkan anak kesejukan dan kepanasan. Sedang elok je suasana bilik. Pastikan Pengudaraan baik

2y trước

terima kasih ☺️