sijil nikah

Assalamualaikum semua maaf nk tnya time nk beranak kena bawak sijil nikah original or photostat shaja ? #firstbaby

5 Các câu trả lời

rasanya buku or sijil nikah tu kalau waris nak masuk dalam labour room.. husband ke mcm tu.. tapi kalau musim covid ni mcm Saya bulan 5 haritu husband duduk luar je

sijil xperlu sis... buku pink tu penting sbb doct bilik bsalin nk tau pkembangan kdgn supaya diorg tahu jika kdgn kita bmasalah...

Bwak buku pink ngan ic je..sijil nikah tu time nak buku pink je nurse mintak..so rekod kita semua dah ada dlm buku pink

Bawa buku pink dan ic je..tp sy baru ni bersalin nurse ada tanya kad nikah sekali

Masa nak beranak tak perlu sijil nikah rasanya. Bawak ic dengan buku pink sahaja. 🤔