Baby 2020@gdmondiet

Assalamualaikum semua ibu2.. Skg saya pregnant baby kedua setelah berehat 2 tahun..baby sulung saya d tahun 2020..lahir dlm 6 bln lebi.. Sberat 1kg lebi tp anak saya hny brtahan sehari jaa utk hidup..huhu.. Saya btul2 down msa tuh.. Dan saya brsedih sngt sbb trpksa terima hakikat yg baby saya tidak selamat..skg saya pregnant baby kedua dlm usia kandungan 5bln lebi..saya takut sangat sbb sentiasa tringat sejarah lalu..skg saya on ubat diabetes.. Sbelum pregnant saya dah kawal mkn dan brjaya trun kn hba1c ke tahap normal.. Saya harap baby kedua neh lha rezeki kmi d tahun 2023..mohon doa kn saya dan baby selamat melahir kn awal bln julai nt yah 😊..insha Allah..

1 Trả lời

on diet ke on ubat? moga dipermudahkan. kena lebih jaga diri ya mom.

2y trước

okay sis.. tq ❤