Gigit Puting

assalamualaikum semua ibu2.. nak tanya.. msty byk pengalaman anak gigit puting kan.. macam mana ibu2 tangani.. sy sampaii berdarah.. rasa fobia.. bg susu formula xnak.. botol pown darh mcm2 tukaaa.. Allahu.. mintak tolong sangat2 klu ada petuaaa.. & klu nk bagi susu botol.. susu apa sesuai & boleh naik berat baby.. xtahan sgt darhhh.. trima kaseh 😔

7 Các câu trả lời

biasa tu..lps myusu puting tu sapu dgn air susu..atau p farmasi bgth utk puting..