Ada tak nak kawan dengan saya ?? 😊

Assalamualaikum semua ibu2 , ada sesiapa nak kawan dengan saya , saya ibu muda dah 18 tahun . Saya seorang bisu & oku . Masalah pendengaran . Kerana saya nak share pengalaman ibu2 anak kedua . Saya takde kawan . Kawan saya yg masih sekolah . Belum kahwin lg . Mereka still muda . Sejak tahun lps saya ada kawan seorg , bkn satu sekolah . Hnya suami dia satu sekolah rendah sy . Suami dia suruh saya kenalkan isteri dia . Dia yg dah kahwin selama 4thn , dia oku juga . Dia dah ada 2anak dan banyak pengalaman 2anak . Saya nk tanya dan share pengalaman dia . Tapi dia diam2 mcm xnak tolong saya . Erm . Nmpk mcm x suka ke xnk kawan ngn sy dah . Terus delete no ws saya dan unfollow ig saya . Hm .

21 Các câu trả lời

Wassalam wbt..sy sudi berkawan..malah dalam ni pun ramai ibu2 yg sedia jd kawan adik..salam perkenalan..☺️ sy ibu anak 2..hihi..ramai dlm ni ibu anak 2, 3 even lebih lagi..semua sudi jd kwn adik..dont feel lonely yaa..boleh tanya boleh luah..kami sedia disisi..

assalamualaikum hye sis. blh je nk kwn ..meh kwn dgn kami disini..awak tnye je apa nk tnye..mana kmi blh bntu n jwb..in shaa Allah kami akan cuba...jg dri bebaik k..salam ukhwah dr sy 😉✌🏻

waalaikumussalam. hai mommy🤗 kat sini ada ramai yg mommy boleh berkawan. apa2 masalah atau kekeliruan mommy boleh je tanya disini. in shaa Allah ahli2 TAP akan bantu jawab soalan mommy🥰

hi mommy.. sy sudi jadi kawan awak🤗🤗mommy NK tnya APA.. tnya ja😁 Kita semua dkt sini pun semua kawan..😘

Hai.. Awk jgan sedih2.. Dalam ni rmai yg sudi jdi kawan awk.. Trmasuk sye.. 😊 Positif ea momy.

boleh ja nk brkawan..dlm ni ada ramai kawan2 yg boleh brkongsi pngalaman dan pndpat masing2

Waalaikumussalam ibu. Jomlah kita bersaudara😍 Dekat sini semua ble jdi kawan.

Hai jum pm saye kite berkawan.. Saye pun ibu muda 20 ank otw 4 🙋‍♀️

Waalaikumussalam. Hi adik. Moga sentiasa dalam lindungan Allah 💕

hai mommy, semoga sentiasa sihat. ramai kwn2 dlm ni.