39 minggu

assalamualaikum semua. harini saya dah 39 minggu. due 17/4. masih takde tanda nak bersalin lagi. first pregnancy. doakan baby saya keluar cepat n dapat bersalin secara normal. doakan juga saya dipermudahkan untuk bersalin. saya doakan semoga semua yang sedang menunggu hari untuk bersalin, dipermudahkan segala urusan untuk bersalin. aminnnn ya Allah.

21 Các câu trả lời

saya 13/4 tapi esok dah kenaa serah diri sebab baby taknak keluar pulak kan.. doakan saya tau semua!

1y trước

in sha Allah semoga Allah permudahkan urusan kita semua

semoga dipermudahkan urusan bersalin ya awk,doakan sy jgk 8hari lg tp tkdk tanda pun😭

sye due 18/4 ni..tapi masih lagi x de tanda2...smoga urusan kite semua dipermudahkan..aminnnn

1y trước

da brsalin bg tau laa sis...sye msih lg mnggu hari..ehhee

sy 16/4 due..tp esok sy nk pergi jelah hospital.sy takut over due

1y trước

sy DH selamat melahirkan tadi jam5.26 hehe alhamdulilah ...

semoga dipermudahkan utk bersalin sis...sya pon due 17/4 ni masih xde tanda lagi

semoga semua urusan sis dipermudahkan. doakan saya juga ye, due saya 27/4.

sy lagi 2 hari kena serah diri ... due 14/4 .. Doakan sy juga ya semua 🤲🏻

aamiinnya mujiib.. semoga Allah permudahkan urusan puan.. aamiin

Semoga di permudahkan urusan kita sis🤲🏻saya due 18/4

1y trước

aminnnnn ya Allah. semoga Allah permudahkan urusan kita 🥺

Due 16/4 Tapi takda tanda juga ☹️