Demam On Off

Assalamualaikum semua, Boleh bg tips atau pendapat baby sy 6 bln demam on off... 2mgu lepas dmm pegi klinik sehari demam da baik.. Awl pg smlm tibe2 demam Dan btok berkahak blk suhu 38..pergi klinik doc bg ubat.. Sy pun ada jerlum dgn air asam jawa dan air bunge raya... Tp suhu baby saya turun naek.. Susu pula sekejap nak.. Sekejap xnak.. Sekejap Bby aktif.. Sekejap meragam bdn lembik.. Saya risau sngt... Minta tolong ibu,momy,ummi,bonda doakan Bby sy.. ?

Demam On Off
1 Trả lời

Sy tak tahu apa2 tips utk baby demam sbb anak sy jarang demam. Sy doakan anak awk cpt sembuh dan tak sakit dah.