Baby First

Assalamualaikum semua... Allhamdulillah lahir sudah putera sulung saya dan suami pada 27/12/2019 @6:00am....perancangan Allah lebih baik.. Spatutnya due saya 12/1/2020 tapi Allah bagi lebih awal baby tengok dunia.... Terima kasih pada semua ibu2 yang banyak bg info dan tips2 yang berguna spanjang saya di dalam group ini..... Terima kasih.... ???

2 Các câu trả lời

Selamat berpantang sis. Saya pn nervous jg ni. Tkut bby nak kluar awal haha

5y trước

Semoga dipermudahkan semuanyaa sis

alhamdulillah.. tahniahh selamat berpantang...