BSP

Assalamualaikum semua.. Ada yg amik BSP hr ni.. Saya amik yg pagi ni pukul 8.00 pagi, 5.6. Cam stress pulak. ? ? Sebelum ni 5.3 ??

1 Trả lời

Saya buat ahad haritu. Nasib baik ok. Awal pagi 5.2. tu pon nurse kata tinggi tp dia mark pki pen biasa je. Mmg stress klu pagi2 da tinggi. Saya ada baca orang ckp minum air lemon.

5y trước

Masa mula2 buat BSP semua tinggi. Mlm je normal. Lpastu Dr. Suruh buat lagi lepas 2 minggu. Result ok. Skrg sebulan skali je.