Air kencing kotor

Assalamualaikum .semalam saya pergi kk sebab bawah perut kerap sakit macam senggugut.doktor suruh cek urine..sebab period dh lewat.saya letak la sikit harapan kot2 la dh lekat kan .sebab period memang tak regular.tapi u know what ibu2,doktor bagitau kencing saya sangat kotor,tu sebab kenapa selalu sakit bawah perut..dan result urine saya pun negatif pregnant..jadi klau ada ibu2 yang alami masalah yang sama macam saya,better jangan terlalu awal fikir yang awak pregnant ya..lebih baik pergi cek dulu..saya minta tolong semua ibu2 doakan saya semoga ada rezeki..dekat setahun dah saya menunggu..tapi belum ada rezeki..

1 Trả lời

Waalaikumussalam, semoga akan ada rezeki untuk mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers