Selsema anak 2 bulan

Assalamualaikum, selamat sejahtera ibu ayah. Ada tak cara nak legakan selsema anak dengan lebih cepat? Dah pergi jumpa doktor, takde masalah cuma perlu pantau. Tapi kesian dia selsema sampai batuk, nak muntah kahak tu pun jadi susah. Dah pakai krim sapu, tapi masih takde perubahan. Mungkin dia poo kahak tapi poo pun cair je. Nasihat doktor pun hanya sedut hingus, tepuk percussian dan mandi air suam.

1 Trả lời

da try guna sterimar ke?,

2y trước

boleh, doktor yg bagi tuh time pergu klinik. lepas tuh sedut sekali, buat 2kali lepas mandi .